Jdi na obsah Jdi na menu
 


Marcipánové myšky

Surovinymarcipanove-mysky.jpg

200 g pravého marcipánu (bez obsahu mléka, jen mandle a cukr)
2 lžíce moučkového cukru
loupané půlené mandle
čokoláda na vaření
párátka

 

Postup

Marcipán propracujeme s moučkovým cukrem. Ze vzniklé hmoty rukama tvarujeme asi 3 cm velká tělíčka myšek. Ouška vytvoříme z půlek mandlí a ocásek z půlky párátka. Na závěr rozehřejeme čokoládu a párátkem nakreslíme každé myšce oči a čumáček.

 

Poznámky

Pozor! Pokud máte rádi zvířátka tak jako my doma, hrozí, že vám bude líto myšky nakonec sníst :)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář